U bevindt zich hier: Homepage » dirigente

dirigente

Saskia Groenenberg

Saskia Groenenberg
Saskia Groenenberg

Saskia Groenenberg is songcoach van popkoor GOLD.
Saskia zong in diverse jazz- en popformaties in binnen- en buitenland en stond in de finale van de Erasmus Jazzprijs en de Grote Prijs van Nederland.
Zij was winnaar van de Grote Prijs van Zuid Holland. Zowel bij haar afstuderen als bij haar optredens wordt zij als veelzijdig zangeres geprezen om haar timing, groot vocaal vermogen en warme soulvolle sound. Haar krachtige persoonlijkheid, waarmee ze haar composities brengt, vol bezieling en power, uit zich op het podium en is zonder meer terug te horen in haar muziek.

In haar carriere was zij al op een aantal belangrijke podia te zien: o.a. Paradiso, Rotown,Jazz in Duketown, North Sea round town, De Doelen,Dizzy en vele anderen.

Haar debuutalbum kwam uit in 2013 onder haar artiesten naam Sara Bonne.

Zij studeerde af in 2004 aan het Conservatorium Rotterdam en is sindsdien een veelgevraagd sessie- en studiomuzikant, zangdocente en uitvoerend musicus in verschillende stijlen.
Zij geeft zang- en teambuildingworkshops, werkt met jongeren en volwassenen als bandcoach en zij werkte samen met o.a. Joost Kroon (The New Cool Collective/Kane), Rob van de Wouw, Rik Mol, Frans van Geest, Ilja Reijngoud, Pieter de Graaf (Hamel), Sven Happel (Hamel) en Johan Clement.

Naast succesvol workshopdocente is zij songcoach/ koordirigente.

Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren. Meer informatie